Održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića

 

U povodu obilježavanja Dana Grada Gospića i njegove nebeske zaštitnice sv. Marije Magdalene, u Memorijalnom centru Nikola Tesla u Smiljanu održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića. Sjednicu je otvorila predsjednica Gradskog vijeća Ana Marija Zdunić istaknuvši kako je Gospić okružen mnogim ljepotama, u kojem žive hrabri i čestiti ljudi koji su nebrojeno puta pokazali svoju nepokolebljivost i ustrajnost. te kako prošlost ne možemo mijenjati, ali da budućnost možemo i hoćemo zajedno kreirati. Okupljene je uz prigodni govor pozdravio gradonačelnik Karlo Starčević. U svom govoru dao je kratki presjek svega do sada učinjenog, najavivši daljnja ulaganja, odnosno investiranja u Grad Gospić, a sve s ciljem što kvalitetnijeg i boljeg života i budućnosti našeg grada.  U ime gradova i općina Ličko-senjske županije na suradnji se zahvalio i gradonačelnik Otočca Goran Bukovac. Isto tako, tu suradnju i zajedništvo potvrdio je u svom obraćanju i župan Ličko-senjske županije Ernest Petry.

Priznanje Grada Gospića dodijeljeno je Gradskom društvu Crvenog križa Gospić za uloženi trud u humanitarnoj djelatnosti i nesebičnu pomoć građanima. Priznanje je preuzeo ravnatelj Vlado Brkljačić zahvalivši se predlagatelju, povjerenstvu za dodjelu priznanja, kao i gradskim vijećnicima koji su prepoznali sve ono što radi ovo društvo u interesu građana.

Svečanu sjednicu su svojom nazočnošću uveličali brojni uzvanici i prijatelji Grada Gospića, a u glazbenom dijelu sjednice nastupio je tamburaški sastav Patrioti.

Galerija fotografija:

Back to top