Okrugli stol „Snagom partnerstva do boljeg života djece oboljele i liječene od malignih bolesti“

Povodom obilježavanja nacionalnog Dana djeteta oboljelog i liječenog od malignih bolesti,  jučer je u dvorani Kulturno-informativnog centra (KIC)  održan  Okrugli stol na temu „Snagom partnerstva do boljeg života djece oboljele i liječene od malignih bolesti“.   
Organizatori skupa su  „SANUS“  klub roditelja djece oboljele  i liječene od malignih bolesti  iz Splita i Mreža roditelja kroz Republiku Hrvatsku, u sklopu programa „Rehabilitacija i psihološka podrška djeci oboljeloj i liječenoj od malignih bolesti i njihovim  obiteljima“.
Raspravljalo se o poboljšanju  liječenja i rehabilitacije oboljele djece. Predsjednica SANUS kluba gospođa Boženka Anić  ukazala je ostalim sudionicima na niz problema s kojima se roditelji svakodnevno susreću, pokušavajući pronaći najbolja rješenja  koja bi uvelike olakšala postupak liječenja.
Okruglom stolu su uz uglednike iz struke nazočili i roditelji oboljele djece. Riječ dobrodošlice sudionicima u ime grada domaćina uputila je zamjenica gradonačelnika Grada Gospića, gospođa Marta Grgurić.  Okrugli stol je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja.

Sanus 1Sanus

Back to top