Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/gospim/inc/plugins/wordpress-print-posts/public/class-wordpress-print-posts-public.php on line 422
Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
Okrugli stol „Snagom partnerstva do boljeg života djece oboljele i liječene od malignih bolesti“
https://gospic.hr/okrugli-stol-snagom-partnerstva-do-boljeg-zivota-djece-oboljele-i-lijecene-od-malignih-bolesti/

Okrugli stol „Snagom partnerstva do boljeg života djece oboljele i liječene od malignih bolesti“

Objavljeno 16. veljače 2012. | Gospic.hr

Kategorija:

Povodom obilježavanja nacionalnog Dana djeteta oboljelog i liječenog od malignih bolesti,  jučer je u dvorani Kulturno-informativnog centra (KIC)  održan  Okrugli stol na temu „Snagom partnerstva do boljeg života djece oboljele i liječene od malignih bolesti“.   
Organizatori skupa su  „SANUS“  klub roditelja djece oboljele  i liječene od malignih bolesti  iz Splita i Mreža roditelja kroz Republiku Hrvatsku, u sklopu programa „Rehabilitacija i psihološka podrška djeci oboljeloj i liječenoj od malignih bolesti i njihovim  obiteljima“.
Raspravljalo se o poboljšanju  liječenja i rehabilitacije oboljele djece. Predsjednica SANUS kluba gospođa Boženka Anić  ukazala je ostalim sudionicima na niz problema s kojima se roditelji svakodnevno susreću, pokušavajući pronaći najbolja rješenja  koja bi uvelike olakšala postupak liječenja.
Okruglom stolu su uz uglednike iz struke nazočili i roditelji oboljele djece. Riječ dobrodošlice sudionicima u ime grada domaćina uputila je zamjenica gradonačelnika Grada Gospića, gospođa Marta Grgurić.  Okrugli stol je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja.

Sanus 1Sanus