Outward Bound Family event u Velikom Žitniku

U sklopu projekta  European Solidarity Corps , trenutno je u Velikom Žitniku smješteno 12 volontera iz cijele Europe koji provode aktivnosti uglavnom vezane uz neformalno obrazovanje i strane jezike, a zajedničkim snagama odradili su i dvije kratke volonterske akcije u lokalnoj udruzi Pčelice.

U subotu, 30. studenog, u Centru u Velikom Žitniku organiziraju Family event, odnosno druženje s bivšim i potencijalnim budućim polaznicima programa i njihovim obiteljima, a pozvani su naravno i svi zainteresirani. Druženje će trajati  otprilike 3 puna sata (11:00-14:00) uz različite timske i natjecateljske igre na otvorenom. Djeca i roditelji dobit će priliku upoznati se s radom udruge te se istovremeno zabaviti, povezati i naučiti nešto. Neke od aktivnosti provest će volonteri pa će djeca imati priliku prakticirati strani jezik, pitati ih o zanimljivostima njihovih zemalja ili naučiti neke uobičajene fraze na 7 različitih jezika. 

Outward Bound  Croatia stoga poziva sve zainteresirane sudionike da im se pridruže na Family eventu u Velikom Žitniku u subotu, 30. studenog od 11:00 do 14:00 sati. 

Back to top