Outward Bound poziva na ekspedicijski programu Lici!

Ljeto je stiglo a ti nemaš planova kako provesti praznike?

E pa imamo jedan prijedlog za tebe – prijavi se na sufinancirani OutwardBound program u prirodi!

OutwardBound Hrvatska, organizacija koja se bavi iskustvenim učenjem u prirodi, zajedno s udrugom Status M ove godine organizira 5-dnevne “Ljetne pustolovine”.

Na programe se mogu prijaviti mladi iz cijele Hrvatske u dobi od 13 do 25 godina putem online prijavnice na web-stranici organizacije.Programi su sufinancirani od Ministarstva znanosti i obrazovanja i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Programi se provode od 24. do 28. srpnja 2020 u tri grupe:

Grupa 1: 13 do 15 godina

Grupa 2: 16 do 18 godina

Grupa 3: 19 do 25 godina

Prijavi se što prije, jer je preostalo još nekoliko mjesta!

Radi se o ekspedicijskom programu  koji će se odvijati u Edukacijskom centru OutwardBounda u Velikom Žitniku u Lici. 

OutwardBound programitemelje se na metodi iskustvenog učenja u prirodi, koje polaznika smješta izvan udobnosti svakodnevnice i suočava ga s novim, nepoznatim situacijama u prirodnom okruženju. Kod polaznika potičemo razvoj samopouzdanja i samostalnosti, empatije i timskog rada, odgovornosti, otpornosti i komunikacijskih vještina.

„Ljetna pustolovina“ predstavlja intenzivno iskustvo i stvara pozitivan stav prema rješavanju problema i suočavanju s izazovnim situacijama.Sve su to vještine ključne za uspješno odrastanje i suočavanje s izazovima svakodnevnice te je stoga cilj programa da mladi stečene vještine i stavove prenesu i primjenjuju u svakodnevnom životu.

Više informacija o programu pronađite na linku: https://www.outwardboundcroatia.com/prijavi-se-na-5-dnevne-ljetne-pustolovine/

 

Back to top