Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/gospim/inc/plugins/wordpress-print-posts/public/class-wordpress-print-posts-public.php on line 422
Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
Ovaj vikend u goste HKUD-a "Široka Kula" je stigao KUD "Sloga" iz Satnice Đakovačke
https://gospic.hr/ovaj-vikend-u-goste-hkud-a-siroka-kula-je-stigao-kud-sloga-iz-satnice-dakovacke/

Ovaj vikend u goste HKUD-a "Široka Kula" je stigao KUD "Sloga" iz Satnice Đakovačke

Objavljeno 4. listopada 2021. | Gospic.hr

Kategorija:

"Naši dragi prijatelji koji su nam bili domaćini još 2019.godine na Vinkovačkim jesenima pa ponovno i ove godine, napokon su došli u Liku."

Odradili su nastup na manifestaciji Jesen u Lici te nakon toga bili na druženju s nama i na spavanju u hostelu "Čelina".

Članovi HKUD-a "Široka Kula" zahvaljuju se osoblju hostela "Čelina" na pomoći u organizaciji, pivovari "Ličanka" na donaciji te PP Grabovača u organizaciji posjete špilji.

Ivan Starčević

Ovaj vikend u goste HKUD-a "Široka Kula" je stigao KUD "Sloga" iz Satnice Đakovačke - Grad Gospić

Ovaj vikend u goste HKUD-a “Široka Kula” je stigao KUD “Sloga” iz Satnice Đakovačke

“Naši dragi prijatelji koji su nam bili domaćini još 2019.godine na Vinkovačkim jesenima pa ponovno i ove godine, napokon su došli u Liku.”

Odradili su nastup na manifestaciji Jesen u Lici te nakon toga bili na druženju s nama i na spavanju u hostelu “Čelina”.

Članovi HKUD-a “Široka Kula” zahvaljuju se osoblju hostela “Čelina” na pomoći u organizaciji, pivovari “Ličanka” na donaciji te PP Grabovača u organizaciji posjete špilji.

Ivan Starčević