Podravka d.d. poziva na predavanje i tribinu

Podravka d.d.

Dana 28. siječnja 2020. godine s početkom u 11,00 sati u prostorijama Kulturno informativnog centra Gospić, Budačka 12, tvrtka Podravka d.d. održat će tribinu i predavanje o ugovaranju proizvodnje i otkupa voća, povrća i žitarica koje proizvode zadruge hrvatskih branitelja, obiteljska poljoprivredna gospodarstva čiji su nositelji ili članovi hrvatski branitelji, kao i svi ostali zainteresirani.

Cilj tribine je povećati suradnju  braniteljskih zadruga  i OPG-ova sa tvrtkom Podravka d.d. kako bi se povećale količine domaće sirovine u proizvodima Podravke d.d.

Podravka troši u svojoj proizvodnji preko 3.000 raznih materijala (sirovine, ambalaža, tehnički materijali, usluge…) godišnje. Kod sirovina – oko 750 raznih materijala, od čega su 200 primarne sirovine: žitarice i uljarice, voće i povrće ( svježe, smrznuto i u aseptik pakovanju). Tvornice koje koriste primarne poljoprivredne sirovine u Podravki: „Mlin” Koprivnica, „Kalnik” Varaždin, „Voće” Koprivnica, „Povrće” Umag.

Podravka d.d. poziva sve zainteresirane hrvatske branitelje i ostale gospodarstvenike koji žele suradnju s Podravkom da dođu.

 

Podravka ujedno poziva sve hrvatske branitelje s područja Like i Grada Gospića koji žele otvoriti braniteljsku zadruge, da se obrate Voditelju Referalnog centra II. gosp. Željku Tomasu, koji će im pomoći u svemu što je potrebno pravno u otvaranju braniteljske zadruge, te isto pomoći braniteljima koji posjeduju svoje OPG-e  u bilo kojoj pravnoj pomoći.

Kontakt: Referalni centar II, 099/7966211, e-mail: tomaszeljko69@gmail.com

Back to top