Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/gospim/inc/plugins/wordpress-print-posts/public/class-wordpress-print-posts-public.php on line 422
Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
Potpisani ugovori s korisnicima bespovratnih potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju
https://gospic.hr/potpisani-ugovori-s-korisnicima-bespovratnih-potpora-u-poljoprivredi-i-ruralnom-razvoju/

Potpisani ugovori s korisnicima bespovratnih potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju

Objavljeno 17. kolovoza 2021. | Gospic.hr

Kategorije: , ,

Danas je u Gradskoj vijećnici, gradonačelnik Karlo Starčević  potpisao Ugovore s Korisnicima bespovratnih potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2021.godinu.

Potpore se odnose na sljedeće mjere:

Navedenom potpisivanju prethodile su prijave zainteresiranih poljoprivrednika, a sve temeljem Programa potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju Grada Gospića za razdoblje 2019.-2022. godine („Službeni vjesnik Grada Gospića“ br. 04/2019).

Nakon provedenog postupka obrade pristiglih zahtjeva temeljem Javnog poziva za dodjelu potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju Grada Gospića u 2021. godini, Povjerenstvo za dodjelu potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju utvrdilo je Korisnike koji ispunjavaju sve uvjete za ostvarivanje potpore na osnovu čega je Gradonačelnik Grada Gospić donio Zaključke o dodjeli potpore na osnovu kojih su potpisani današnji Ugovori.

Ukupna vrijednost dodijeljenih potpora na ovom Javnom pozivu iznosi ukupno 293.685,19 kuna.

Gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević zahvalio se svim poljoprivrednicima na iskazanom interesu te najavio kako će i ubuduće dodjeljivati i više potpora kako bi se razvila poljoprivredna proizvodnja na prostoru grada.