Poziv na Kongres zdravlja za frizere, kozmetičare, pedikere, nail artiste i make-up stručnjake

Grad Gospić, kao pokrovitelj i glavni sponzor i tvrtka Shapeit j.d.o.o. iz Zagreba  pozivaju Vas  na I. Kongres zdravlja za frizere, kozmetičare, pedikere, nail artiste, te make-up stručnjake pod nazivom „ZDRAVLJE I LJEPOTA – SIGURAN PUT DO USPJEHA“.

Kongres će se održati u nedjelju 9. svibnja 2021. godine u prostorijama Kulturno-informativnog centra (KIC), Budačka 12, Gospić, u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama, sa početkom u 11,00 sati.

 Predavači Kongresa su:

1. dr. sc. Anka Jurišić-Kvesić, dr med dent, spec., Savjetnica ministra zdravstva za dentalnu medicinu,  te Predsjednica Nacionalnog povjerenstva za dentalnu medicinu

Tema predavanja: Što je kozmetologija? Kako djeluje virus COVID-19, kako i na koji način davatelj usluge iz pojedine grane kozmetologije može osnažiti i zaštititi svoje zdravlje te pružiti sigurnost i zaštitu svojim korisnicima usluga, a da bude sve u skladu sa strukom i traženim propisima te mjerama koje su na snazi?

2. med. Branka Grabar Tripalo, profesor dermatologije na Obrtničkoj školi za osobne usluge

Tema predavanja: Na koji način prepoznati određena oboljenja kod klijenata koji su korisnici usluga kod frizera, kozmetičara, pedikera, nail-artista, make-up stručnjaka, te kako zaustaviti širenje bolesti.

3. Ana Tolp, profesor kemije na Obrtničkoj školi za osobne usluge

Tema predavanja: Pojačana higijena prostora i pribora za rad uvjetovana pojavom virusa COVID-19,  Prevencija profesionalnih oboljenja – kako ih spriječiti i liječiti?

 Sudjelovanje za sve prijavljene je besplatno, a na kraju Kongresa polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju i poklon iznenađenja za sve.

Mjesta još nisu popunjena, stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se jave!

Zbog obveze poštivanja epidemioloških mjera te zbog ograničenog broja polaznika molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na br. 053 572 025 do petka  7. 5. 2021. godine

 

Grad Gospić

Back to top