Radionica o mogućnosti korištenja potpora putem natječaja za tip operacije 3.2.1Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Ministarstvo poljoprivrede – Uprava za ruralni razvoj, u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionice s ciljem predstavljanja mogućnosti korištenja potpora putem natječaja Mjere 3 „Sustavi kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode“Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.za provedbu tipa operacije 3.1.1 „Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete” i provedbu tipa operacije 3.2.1 „Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja”.

Radionice će se održati03.prosinca 2018. u 12 sati u dvorani Kulturno informacijskog centra (KIC) u Gospiću, Budačka ulica 12.

Polaznici radionica dobit će informacije o uvjetima i načinu korištenja potpore putem aktualnih natječaja mjere 3Programa ruralnog razvoja te odgovore na praktična pitanja oko podnošenja zahtjeva po spomenutim natječajima.

Back to top