RUKOMETAŠI OBILJEŽILI SVJETSKI DAN SPORTA

Tradicionalno obilježavanje Svjetskog dana sporta Rukometni klub „Gospić“ je zbog virusa COVID-19 obilježio s odgodom.

Virus COVID-19 je rukometaše Gospića onemogućio da Svjetski dan sporta obilježe 27. svibnja 2020., pa su već tradicionalno okupljanje i prezentacije rukometa na Trgu Stjepana Radića u Gospiću organizirali u srijedu, 24. lipnja 2020. godine.

Trg je i ove godine bio cijeli u plavom budući je više od 100 mladih rukometaša podijeljenih u 7 grupa prezentiralo najtrofejniji Hrvatski sport. Dječaci i djevojčice od 2006. do 2014. godišta odrađivali su treninge u trajanju od 45 minuta tijekom kojih su prikazivali brojne vježbe koje i inače odrađuju u svom trenažnom procesu.

Prolaznici i svi prisutni su nakon zagrijavanja grupa mogli vidjeti kako se oni najmlađi natječu u brojnim štafetnim igrama i vođenju lopte, dok su starije grupe prikazivale određene vježbe koordinacije, razna dodavanja, šutiranja, a sve je u konačnici dovelo do igranja rukometa.

Bio je ovo još jedan prelijepi rukometni dan na Trgu Stjepana Radića u Gospiću koji su rukometaši završili zajedničkim odlaskom na predstavu Šumastikus koja se u organizaciji POU Gospić održavala u šumi Jasikovac.

 

Back to top