Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/gospim/inc/plugins/wordpress-print-posts/public/class-wordpress-print-posts-public.php on line 422
Grad Gospić
Novosti, natječaji, javna nabava, događaji i turističke informacije Grada
RUKOMETNI KLUB “GOSPIĆ” VRŠI UPISE NOVIH ČLANOVA
https://gospic.hr/rukometni-klub-gospic-vrsi-upise-novih-clanova/

RUKOMETNI KLUB “GOSPIĆ” VRŠI UPISE NOVIH ČLANOVA

Objavljeno 12. ožujka 2021. | Gospic.hr

Kategorije: ,

“Budi i ti jedan od nas, budi rukometaš” i “Svi za jednog, jedan za sve” parole su Rukometnog kluba “Gospić” kojima pozivaju djecu i mladež da se priključe treniraju rukometa, a roditeljima ukazuju da će njihovu djecu odgojiti u prave sportaše i kvalitetne osobe!

Ponovnim ulaskom u dvorane rukometaši imaju sve uvjete za nesmetano treniranje u grupama u Gospiću i Udbini, a samim time i upisivanje novih članova kojima kroz treninge u zatvorenom mogu ponuditi idealne uvjete za treniranje rukometa.

Svi zainteresirani za upis u rukomet u jednu od grupa u Gospiću i Udbini mogu kontaktirati trenera Vanju Antića, 095/868-0006 i na taj način se priključiti treniranju rukometa u jednoj od niže navedenih grupa.

Donosimo i termine treninga pojedine grupe.

* Grupa 2014./2015. godište je u procesu nastajanja, te će do potpunog formiranja trenirati u terminima grupe 2012./2013. godišta.