Dvostruki svjetski prvak u obaranju ruku Rino Mašić na prijemu kod gradonačelnika

1724836584241 (Large)

Gradonačelnik Darko Milinović i zamjenik gradonačelnika Ivica Kovačević upriličili su prijem za dvostrukog svjetskog prvaka u obaranju ruku, dvadesetogodišnjeg Rinu Mašića.

Rino je u konkurenciji 1600 natjecatelja iz 61 zemlje, proteklog vikenda osvojio dvostruku svjetsku titulu na Svjetskom prvenstvu u Moldaviji u kategoriji do 110 kg.

Najbolji hrvatski obarač ruku, Rino Mašić, nakon titule na lijevu ruku u petak i subotu je potvrdio zlato i desnom rukom, te je proglašen najuspješnijim obaračem ruke ove godine u svim kategorijama, budući je aktualni dvostruki europski i svjetski prvak, te dvostruki osvajač zlata na World combat igrama.

Gradonačelnik je čestitao i zahvalio Rinu i njegovom treneru na  nevjerojatnom uspjehu, te je istaknuo da je ovo još jedan dokaz da je Gospić sportski grad koji broji mnoštvo uspjeha u raznim sportovima kroz povijest.

Ti si promocija našeg grada, ovo je vrijedno svake pohvale, možemo samo zamisliti koliko je muke i znoja prosuto za ovaj uspjeh. Pozivam te kao gradonačelnik da uvijek ponosno ističeš da si iz našeg grada.” rekao je gradonačelnik .

Gradonačelnik je Rinu u ime Grada Gospića uručio novčanu nagradu od 1.000,00 eura, te mu poželio sve najbolje i puno uspjeha.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Skip to content