Gradonačelnik Milinović i zamjenik Kovačević održali radni sastanak u DV “Pahuljica”

45a3e8c2-6ac6-4734-a565-e363fb1237f0

Gradonačelnik Darko Milinović zajedno sa zamjenikom Ivicom Kovačevićem, pročelnicom Ivanom Kaleb Asić te članovima Upravnog vijeća DV „Pahuljica“ održao je danas radni sastanak s v.d. ravnateljicom, Snježanom Biškupović te djelatnicima Vrtića.

U svojem obraćanju Milinović je posebno naglasio kako ustanova poput dječjeg vrtića mora biti prioritet svima nama, a svakako će biti njemu i njegovu zamjeniku Kovačeviću koji će se u skoro vrijeme i baviti smještajnim kapacitetima koji su potrebni kako bi se u vrtić upisala sva djeca koja ostvaruju pravo na dječji vrtić.

„Nadam se da će svi biti dovoljno razumni da ovaj Grad krene disati“ – istaknuo je Milinović koji se osvrnuo i na skoro donošenje proračuna za koji očekuje da će biti donesen do Dana Grada kako bi vrtić, ali i ostale gradske ustanove koje su neposredno naslonjene na gradski proračun počele normalno funkcionirati i obavljati poslove iz svoje nadležnosti.

Milinović ističe kako u njemu i zamjeniku apsolutnu podršku imaju svi zaposlenici vrtića, ali i ostali gradski zaposlenici te da će uvijek biti tu za svakoga od njih te da bilo kakav smisao politizacije u ovom kontekstu odbacuje.

„Vratit ćemo štih ovom Gradu“, poručili su gradonačelnik i zamjenik, 10 mjeseci jest kratak period za velike projekte, ali svakako se bitne stvari moraju riješiti i svi zaposlenici, ali i građani ovoga Grada moraju biti zadovoljniji u svakom smislu te riječi. Za kraj ostavljamo ono što je posebno razveselilo sve prisutne jest činjenica da će Grad Gospić ove godine isplatiti regres u iznosu od 500 eura. Kako je zaključio gradonačelnik nisu to njegovi novci, ali jest dokaz u kojem će smjeru on i njegov zamjenik voditi ovaj Grad.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Usvojeni akti s 37. sjednice Gradskog vijeća

15. srpnja 2024. godine održana je 37. sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića na kojoj su razmatrani i usvojeni slijedeći akti Program javnih potreba u predškolskom

Skip to content