Književni susret s Damirom Hoykom

PHOTO-2023-02-01-09-57-20

U organizaciji Grada Gospića i OŠ „Dr. Jure Turića“ učenicima 4. razreda naš poznati fotograf, pisac i kreativac Damir Hoyka predstavio je svoje dvije dječje knjige o pustolovinama djevojčice Tizi Enili: Eksperiment i Početak.

Riječ je naime, o dječjim avanturističkim pričama o djevojčici Tizi Enili, koja kroz svoje pustolovine podučava i male čitatelje svemu onome što i inače uče u školi, ali na jedan vrlo zabavan i nadasve poučan način, koncipirane tako da čitatelj putem napete i zabavne akcijske fabule pune preokreta, spontano dolazi do znanja, novih metoda učenja i poticaja na razvoj svojih vlastitih sposobnosti.

Učenici su uživali u ovom zanimljivom predstavljanju kroz izvrsnu interakciju. Kako bi potaknuo na čitanost, autor je gospićkoj školskoj knjižnici poklonio 10 knjiga naslova Eksperiment i 10 knjiga naslova Početak, uručivši ih ravnatelju OŠ „Dr. Jure Turića“ Ivici Radoševiću.  

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Gospić

Primopredaja dužnosti

Novoizabrani gradonačelnik Grada Gospića Darko Milinović i zamjenik gradonačelnika Ivica Kovačević stupili su danas na dužnost koju će obnašati sve do redovnih izbora 2025. godine. 

Skip to content