Božićni koncerti u sklopu Adventa u Gospiću

Božićni koncerti

Bliži se Božić, veliki kršćanski blagdan kada slavimo rođenje Isusa Krista. U duhu iščekivanja tog velikog dana radujemo se i pripremamo  dočekati tu noć 25. prosinca.   Blagdansko vrijeme uoči Božića vrijeme je radosti, mira, prijateljstva i zajedništva. Pred nama su mnoga događanja u sklopu manifestacije „Advent u Gospiću“ , a posebno izdvajamo koncerte koji će nam  dirnuti dušu i podsjetiti nas na ljepotu Badnjaka i Božića. U srijedu 20. prosinca u Pučkom otvorenom učilištu dr. Ante Starčević možete poslušati koncert  „Ususret Božiću“ kojeg izvodi Puhački orkestar grada Gospića i gosti; Puhački orkestar DVD-a Otočac, Mažoretkinje grada Gospića, polaznice Škole pjevanja. U četvrtak 21. prosinca u Katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije odmah nakon svete mise u 19. 30 nastupit će Folklorna skupina Degenija i Tamburaški sastav Osnovne glazbene škole „dr. Jure Turića“ , a koncert nosi naziv „Tiha noć“.  22. prosinca s početkom u 18.00 sati u Kulturno Informativnom Centru svojim programom „Božićno čudo“ predstavit će se mlada pjevačica Kim Verson.  Prisjetimo se naše katoličke tradicije i svih onih prekrasnih pučkih i crkvenih napjeva koji se pjevaju u ovo božićno vrijeme. Radujmo se zajedno jer posebnost  Adventa je u iščekivanju, a Božića u pjesmi i duhovnom rastu i zajedništvu.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Gospić

32. sjednica Gradskog vijeća

REPUBLIKA HRVATSKALIČKO-SENJSKA ŽUPANIJAGRAD GOSPIĆGRADSKO VIJEĆEKLASA: 024-01/24-01/2URBROJ: 2125-1-01-24-01Gospić, 23. veljače 2024. godine     Na temelju članka 35. Statuta Grada Gospića („Službeni vjesnik Grada Gospića“ br.

Novosti

Kino Korzo

DINA: DRUGI DIO – 01. I 02.03.2024. – 20,00 SATI IZVORNO IME: Dune: Part two ⑫REDATELJ: Denis Villeneuve ŽANR: Sci-FiULOGE: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, ZendayaTRAJANJE FILMA:

Skip to content