Edukacije za odgojno-obrazovne djelatnike

20230425_170507

U utorak 25.4.2023. u prostorijama POU Dr. Ante Starčević u Gospiću započele su edukacije iz programa Nastavnik za nastavniku sklopu projekta Jadranski regionalni znanstveni centar.

Edukator Ana Mesić održala je edukaciju na temu „Motivacija učitelja i učenika u nastavi“ te je kolegama prenijela na jako zanimljiv i praktičan način svoj doživljaj motivacije na nastavi.

Željka Šikić educirala je prisutne kako izraditi digitalnu knjigu u BookCreator aplikaciji. BookCreator je alat namijenjen izradi knjiga u digitalnom obliku za rad s učenicima.

Ispred Grada Gospića prisutne je pozdravila koordinatorica na projektu Nikolina Tonković Čorak, a ispred Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije Zorana Bašić Plazibat.

Iduće edukacije održavaju se u četvrtak, 27.4.2023. u prostorijama KICa Gospić, s početkom u 17,00 sati Debora Lukac održat će edukaciju na temu jezične djelatnosti u nastavi lektire. Moderan pristup obradi lektire na satovima Hrvatskoga jezika u svrhu stvaranja većeg interesa za knjigu i za čitanje. Razvijanje ostalih jezičnih djelatnosti kao osnove za uspješno komuniciranje i razvijanje osobne kulture govorništva, kulture čitanja i kulture pisanja.

S početkom u 18,45 sati Tajana Puškarić održat će edukacija o uporabi digitalnog alata Genially. Upoznat će se sudionike s digitalnim alatom Genially i njegovim mogućnostima, izradi interaktivne slike uz vodstvo i na zadanu temu, izradu interaktivne slike samostalno na temu po izboru, izradu interaktivne prezentacije uz vodstvo i na zadanu temu, interaktivne prezentacije samostalno na temu po izboru, izrada digitalne igre uz vodstvo i na zadanu temu te izrada digitalne igre samostalno na temu po izboru.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Usvojeni akti s 35. sjednice Gradskog vijeća

14. lipnja 2024. godine održana je 35. sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića na kojoj su razmatrani i usvojeni slijedeći akti Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna

Skip to content