Edukacije za odgojno-obrazovne djelatnike

20230425_170507

U utorak 25.4.2023. u prostorijama POU Dr. Ante Starčević u Gospiću započele su edukacije iz programa Nastavnik za nastavniku sklopu projekta Jadranski regionalni znanstveni centar.

Edukator Ana Mesić održala je edukaciju na temu „Motivacija učitelja i učenika u nastavi“ te je kolegama prenijela na jako zanimljiv i praktičan način svoj doživljaj motivacije na nastavi.

Željka Šikić educirala je prisutne kako izraditi digitalnu knjigu u BookCreator aplikaciji. BookCreator je alat namijenjen izradi knjiga u digitalnom obliku za rad s učenicima.

Ispred Grada Gospića prisutne je pozdravila koordinatorica na projektu Nikolina Tonković Čorak, a ispred Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije Zorana Bašić Plazibat.

Iduće edukacije održavaju se u četvrtak, 27.4.2023. u prostorijama KICa Gospić, s početkom u 17,00 sati Debora Lukac održat će edukaciju na temu jezične djelatnosti u nastavi lektire. Moderan pristup obradi lektire na satovima Hrvatskoga jezika u svrhu stvaranja većeg interesa za knjigu i za čitanje. Razvijanje ostalih jezičnih djelatnosti kao osnove za uspješno komuniciranje i razvijanje osobne kulture govorništva, kulture čitanja i kulture pisanja.

S početkom u 18,45 sati Tajana Puškarić održat će edukacija o uporabi digitalnog alata Genially. Upoznat će se sudionike s digitalnim alatom Genially i njegovim mogućnostima, izradi interaktivne slike uz vodstvo i na zadanu temu, izradu interaktivne slike samostalno na temu po izboru, izradu interaktivne prezentacije uz vodstvo i na zadanu temu, interaktivne prezentacije samostalno na temu po izboru, izrada digitalne igre uz vodstvo i na zadanu temu te izrada digitalne igre samostalno na temu po izboru.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Gospić

32. sjednica Gradskog vijeća

REPUBLIKA HRVATSKALIČKO-SENJSKA ŽUPANIJAGRAD GOSPIĆGRADSKO VIJEĆEKLASA: 024-01/24-01/2URBROJ: 2125-1-01-24-01Gospić, 23. veljače 2024. godine     Na temelju članka 35. Statuta Grada Gospića („Službeni vjesnik Grada Gospića“ br.

Novosti

Kino Korzo

DINA: DRUGI DIO – 01. I 02.03.2024. – 20,00 SATI IZVORNO IME: Dune: Part two ⑫REDATELJ: Denis Villeneuve ŽANR: Sci-FiULOGE: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, ZendayaTRAJANJE FILMA:

Skip to content