KOMEDIJA “NE DAJ SE NJOFRA”

Publication1-2

11.06.2024. U 20,00 SATI

Ne daj se Njofra

Ovo je komedija na prvi pogled, prvi dojam i prvi smijeh. U jednu prosječnu, svađama i nesporazumima protkanu zagrebačku obitelj dolazi novi član i to u liku zeta Njofre kojega je njegov otac sa ženom u zadnjem mjesecu trudnoće izbacio iz kuće. Od samog početka scenom dominira nervozni punac, tata i muž Jurica, koji u sve sumnja i svemu prigovara. Svađe su oko ničega, ali pater familias inzistira na ugovoru o stanovanju koji je pun apsurdnih detalja. Da bi apsurd ugovora bio kompletan i prekompliciran, Jurica po stanu razvlači kabel koji bi trebao poslužiti kao koridor za kretanje zeta Njofre.
Pred kraj prvog dijela sam Jurica će slomiti nogu zapevši o taj isti kabel.
U drugom dijelu komedije Jurica preko svojih veza uzalud pokušava naći posao Njofri. Tvrdeći da se u ovoj zemlji posao može dobiti isključivo preko veza i poznanstava.
Na kraju Njofra dobije posao natječajem, a na sceni ostaje Jurica kao „poraženi pobjednik“, glumatalo i glava kuće tek po vikanju i tjeranju stvari mak na konac.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Usvojeni akti s 35. sjednice Gradskog vijeća

14. lipnja 2024. godine održana je 35. sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića na kojoj su razmatrani i usvojeni slijedeći akti Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna

Skip to content