Fantastično otvorenje GROCKS-a i Srpnja u Gospiću

IMG-20230702-WA0001

Prvi dan mjeseca srpnja i prvi dan manifestacije “Srpanj u Gospiću” započeo je fenomenalnim GROCKS-om i koncertom sarajevskog benda Zabranjeno pušenje. Puna dva i pol sata nizali su se dobro poznati hitovi dovodeći atmosferu u Atriju KIC-a do usijanja.

Pišonju i Žugu, Karabaju, Jugo 45, Lijepu Almu, Možeš imat moje tijelo, Počasnu salvu, Fildžan viška, Lutku sa naslovne strane, Guzonjinog sina, Zenicu blues i mnoge druge pjesme publika je pjevala bez odmora, a svaki završetak poznatih taktova Gospićani su pozdravljali uzvicima i pljeskom.

U nastavku mjeseca srpnja očekuju nas mnogi atraktivni glazbeni i zabavni sadržaji. Već sljedeći vikend slavimo 167. obljetnicu rođenja Nikole Tesle u sklopu koje najavljujemo tri dana glazbenih, zabavnih i edukativnih sadržaja, a prije Teslina rođendana u petak 7. srpnja u Disco baru Amadeus nastupit će domaći rock bendovi pod zajedničkim nazivom programa Rock 80’s.

Još jedan uspješan pohod na Visočicu ostvarili su planinari Planinarskog društva Željezničar Gospić koje obiljažava 50. obljetnicu osnutka i 125. obljetnicu pohoda na Visočicu. Čestitamo im na velikim obljetnicama.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Događanja

Aktivnosti HKUD-a “Široka Kula”

Za članove i članice HKUD-a “Široka Kula” mjesec lipanj izuzetno je aktivan, a u planu su brojne aktivnosti i tijekom cijelog ljeta. 02.lipnja nastupili su

Skip to content