TURNIR 16. „MALI MEDO“ PRETVORIO GOSPIĆ U GRAD RUKOMETA

4

Turnir Mali medo, jedan od najboljih i najmasovnijih u Hrvatskoj, već 16. godinu za redom okuplja sve više djece i mladih rukometaša. Više od 500 rukometaša i rukometašica smještenih u 56 ekipa iz Hrvatske i inozemstva sudjelovalo je u subotu, 18. ožujka 2023. godine, na 16. turniru u rukometu za mlađe uzraste „Mali medo“. Turnir je u ime Grada Gospića, koji i financijsku sudjeluje u organizaciji, otvorila Ana-Marija Zdunić, predsjednica Gradskog vijeća.

Nakon dvije godine pauze, uslijed pandemije COVID-19 virusa, ove je godine najdraži turnir Gospićkih rukometaša ponovno potvrdio svoj status jednog od najmasovnijih i najbolje organiziranih turnira u Hrvatskoj.

Natjecalo se u kategorijama dječaka i djevojčica 2012., 2013. i 2014. godišta, a uz veliki broj utakmica bile su osigurane brojne i veoma kvalitetne nagrade kojima se svake godine na najbolji mogući način želi vrednovati trud, odricanje i uspjesi mladih rukometaša i rukometašica.

Osigurane su i prigodne medalje za sve sudionike, te nagrade za prve tri ekipe u svakoj od 6 kategorija. Bile su tu i nagrade za individualna postignuća namijenjene najboljim igračima, golmanima i najboljim ekipama pojedinog godišta u obje konkurencije.

Konkurencija je, kao i proteklih godina, bila izuzetno jaka, ali su se gospićke ekipe 3 puta penjale na postolja, osvojile jednako toliko pehara te čak 9 individualnih nagrada.

Nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima uručila je predsjednica Gradskog vijeća Grada Gospića Ana- Marija Zdunić.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Skip to content