Čestitka povodom Dana državnosti RH

croatia-103110_1280

30. svibnja 1990. godine, konstituiranjem prvog demokratski izabranog višestranačkog Sabora otvoren je put prema stvaranju  slobodne, samostalne i neovisne Hrvatske.

Biti „svoj na svome“ bio je san svakoga Hrvata, a ovaj dan označio je povijesnu prekretnicu i vratio nadu hrvatskom narodu u ispunjenje toga višestoljetnog sna. Stoga se i u današnjoj prigodi s posebnim ponosom i zahvalnošću prisjećamo hrabrih hrvatskih branitelja koji su u slobodu naše Domovine utkali  snagu i odlučnost, ali i svoje živote  te veličanstvenim pobjedama u Domovinskom ratu konačno vratili ponos i dostojanstvo svih Hrvata.

Drage Gospićanke i Gospićani, Hrvatice i Hrvati, žitelji naše domovine Hrvatske, upućujem Vam iskrene čestitke povodom Dana državnosti sa željom da zajedno svakodnevno svojim zalaganjem, znanjem i radom doprinosimo boljitku i napretku naše Domovine.

                                               Povjerenik Vlade RH
za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika
Grada Gospića
Josip Brozičević

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Usvojeni akti s 35. sjednice Gradskog vijeća

14. lipnja 2024. godine održana je 35. sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića na kojoj su razmatrani i usvojeni slijedeći akti Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna

Skip to content