Gradonačelnik primio članove Hrvačkog kluba Gospić

IMG_8180

Članovi Hrvačkog kluba Gospić Romano Bako i Artem Khutko u ovoj godini polučili su izvrsne uspjehe. Romano Bako osvojio je Prvenstvo Hrvatske U15 grčko- rimskim stilom te zlato na Međunarodnom turniru Zlatni pijetao Koprivnica.  Artem Khutko osvojio je 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske za juniore i 2. mjesto na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore.

Tim povodom gradonačelnik Karlo Starčević sa suradnicima upriličio je prijem za ove uspješne sportaše. Na samom početku čestitao im je na izvrsnom uspjehu i zahvalio na trudu koji ulažu zajedno sa vodstvom kluba i na taj način kroz ove osvojene naslove pronose ime svoga grada Gospića diljem Hrvatske. U znak zahvale klubu je uručio novčanu nagradu u iznosu od 500 eura.

Koliko god budemo mogli mi ćemo pomagati radu kluba, da vi imate što manje brige i problema i da se posvetite isključivo treninzima, ali i uspjesima u školi. Ovo je uistinu veliki uspjeh koji ste učinili za grad Gospić, to je velika stvar iz maloga grada, ali grada velikog imena. Računajte stoga uvijek na nas. – istaknuo je gradonačelnik.

Prisutnima se obratio i trener Ivan Karić.  Hrvanje je težak sport, ali naši dečki to rade isključivo iz ljubavi prema hrvanju. Gospić je oduvijek bio rasadnik hrvačkih talenata, ali ono što zaustavlja razvoj tih talenata jesu uvjeti rada, najveći problem nam je dvorana, odnosno termini.

Gradonačelnik je kazao kako se nada da će i taj problem biti napokon riješen izgradnjom dvorane za borilačke sportove, za što je priprema dokumentacije u tijeku.

Na samom kraju, članovima kluba poželio je puno uspjeha i osvojenih medalja na nadolazećim natjecanjima.   

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

HEP- OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića  da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti slijedeće ulice: Budačka

Skip to content