ANDREJ STILINOVIĆ IZ RUKOMETNOG KLUBA „GOSPIĆ“ POZVAN U MLAĐUKADETSKU SELEKCIJU HRVATSKE

andrej2

Rukometni klub „Gospić“ godinama je poznat po predanom, sustavnom i kvalitetnom radu s mladim naraštajima rukometaša i rukometašica, a o tome govore i njihovi izuzetni rezultati na svim natjecanjima.

Treneri Hrvatskog rukometnog saveza prepoznali su navedene kvalitete te su u prosincu 2022. godine na Turnir Regija za dječake 2008./2009. godišta,među 21 izabranim igračem regije Zapad koju čine Istarska, Primorsko-goranska, Ličko-senjska i Karlovačka županija, bila pozvana čak četiri dječaka.

Svojom su kvalitetom i prikazanimrukometnim znanjem opravdali svoj odlazak na Turnir, a proteklih je dana stiglo još jedno veliko priznanje za rad kluba, trenera i ovih izuzetnih igrača.

Andrej Stilinović, igrač dječaka U15 Rukometnog kluba „Gospić“, pozvan je na okupljanje Hrvatske muške mlađe kadetske selekcije. Svojim je kvalitetama zaslužio mjesto među 40 najboljih igrača cijele Hrvatskesvoga godišta.

Čestitke Andreju na ovom velikom i povijesnom uspjehu budući je on prvi član Rukometnog kluba „Gospić ikada koji je dobio i zaslužio ovu privilegiju.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Gospić

37. sjednica Gradskog vijeća

REPUBLIKA HRVATSKALIČKO-SENJSKA ŽUPANIJAGRAD GOSPIĆGRADSKO VIJEĆEKLASA: 024-01/24-01/12URBROJ: 2125-1-01-24-01Gospić, 10. srpnja 2024. godine   Na temelju članka 35. Statuta Grada Gospića („Službeni vjesnik Grada Gospića“ br. 7/09,

Skip to content