Grad Gospić dodijelio 32 stipendije učenicima i studentima sa svog područja

e50997c5-7d47-4377-9d43-46e5504609e2

Gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević danas je u Gradskoj vijećnici Grada Gospića na temelju kriterija za dodjelu stipendija (opći uspjeh, sudjelovanje na natjecanjima, osvojene nagrade, postignuti rezultati, objavljeni radovi, deficitarna zanimanja, socijalni i zdravstveni status, ekonomski status i sudjelovanje roditelja u Domovinskom ratu), te utvrđene konačne  liste potpisao ukupno 32 Ugovora o stipendiranju sa 12 učenika i 20 studenata s područja Grada Gospića za školsku/akademsku godinu 2022./2023. Stipendije za učenike srednjih škola iznose 53,09 €, a za studente 79,63 €.

Ovo je već šesta  godina za redom da Grad Gospić stipendira učenike i studente sa svog područja. Gradonačelnik Karlo Starčević ovom prigodom zahvalio je učenicima i studentima na dolasku, te im poželio puno uspjeha i ostvarenih rezultata u daljnjem obrazovanju, ali i u privatnom životu, sa željom da se po završetku studija vrate u svoj grad.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Odvoz miješanog komunalnog otpada

Komunalac Gospić d.o.o. obavještava korisnike usluga odvoza miješanog komunalnog otpada da se zbog neradnog dana u utorak, 30. svibnja (Dan državnosti) neće odvoziti miješani komunalni

Skip to content