Grad Gospić osigurao sredstva  za djelatnosti u području zaštite ljudi i imovine

DSCN2408

U redu gradonačelnika Karla Starčevića potpisani su Ugovori o doznaci financijskih sredstava iz gradskog proračuna i to za Gradsko društvo  Crvenog križa Gospić, HGSS Stanicu Gospić i Vatrogasnu zajednicu Grada Gospića. Realizacijom potpisanih ugovora Gradskom društvu Crvenog križa doznačit će se 80.297,00 eura, HGSS-u Stanici Gospić 9.291,00 eura, a Vatrogasnoj zajednici iznos od 6.637,00 eura. Sva sredstva namijenjena su za redovnu vatrogasnu i spasilačku  djelatnost, te za redovnu djelatnost Crvenog križa koja je usmjerena na pomoć starijem i nemoćnom stanovništvu, službu traženja, zaštitu i promociju zdravlja, dobrovoljno darivanje krvi. 

Gradonačelnik Starčević zahvalio se svima na iznimnoj suradnji svih prethodnih godina i istaknuo želju da se ta suradnja i dobra praksa nastave i u 2023. godini, što je potpisivanjem ovih ugovora već i započeto.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Događanja

Aktivnosti HKUD-a “Široka Kula”

Za članove i članice HKUD-a “Široka Kula” mjesec lipanj izuzetno je aktivan, a u planu su brojne aktivnosti i tijekom cijelog ljeta. 02.lipnja nastupili su

Skip to content