Gradonačelnik primio seniorskog prvaka Hrvatske u boksu, našeg sugrađanina Andriju Tomića

IMG_7996

Gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević i njegova zamjenica Kristina Prša primili su seniorskog prvaka Hrvatske u boksu, našeg sugrađanina Andriju Tomića i njegovog oca, ujedno i trenera Antonija Tomića.

Gradonačelnik je ovom prigodom zahvalio Andriji što na ovako lijep način, kroz trud i uspjeh  pronosi ime svoga grada Gospića diljem Hrvatske. Uz riječi zahvale i podrške u budućem radu u ime Grada Gospića gradonačelnik  je Andriji uručio novčanu nagradu u iznosu od 500,00 €.

Ovaj moj rezultat koji sam ostvario, dugoročan je i mukotrpan proces gdje smo se pripremali u dosta lošim uvjetima i trudili smo se izvući najbolje iz toga kako bi postigli što bolji rezultat. Nije bilo lagano, morali smo raditi nekada i kod kuće, kad bi bilo lijepo vrijeme i vani, trener je tu odradio veliki dio posla i dobro me pripremio za to natjecanje. Ja sam izašao na njega što sam spremniji mogao biti u uvjetima u kakvima radimo i eto, ostvario sam odličan uspjeh u jako teškom meču. –osvrnuo se na svoj uspjeh Andrija.

Andrijin otac Antonijo istaknuo je kako je ovaj Andrijin uspjeh gospićki boks postavio na kartu Hrvatske, a ujedno je najavio i  neke od budućih planova i priprema za nova natjecanja, koja će za Andriju  biti drukčija nego do sada, s obzirom da će se boriti s pozicije prvaka Hrvatske.

Gradonačelnik i njegova zamjenica poželjeli su Andriji, njegovu treneru ali i boksačkom klubu puno uspjeha u nadolazećim natjecanjima.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Gospić

APEL GRAĐANIMA GRADA GOSPIĆA

STOŽER CIVILNE ZAŠTITEGRADA GOSPIĆA APEL GRAĐANIMA GRADA GOSPIĆA Poštovani, Požari često izbijaju kao posljedica nekontroliranog spaljivanja trave, niskog raslinja, korova i otpada. Dolaskom proljeća i

Skip to content