Gradonačelnik primio seniorskog prvaka Hrvatske u boksu, našeg sugrađanina Andriju Tomića

IMG_7996

Gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević i njegova zamjenica Kristina Prša primili su seniorskog prvaka Hrvatske u boksu, našeg sugrađanina Andriju Tomića i njegovog oca, ujedno i trenera Antonija Tomića.

Gradonačelnik je ovom prigodom zahvalio Andriji što na ovako lijep način, kroz trud i uspjeh  pronosi ime svoga grada Gospića diljem Hrvatske. Uz riječi zahvale i podrške u budućem radu u ime Grada Gospića gradonačelnik  je Andriji uručio novčanu nagradu u iznosu od 500,00 €.

Ovaj moj rezultat koji sam ostvario, dugoročan je i mukotrpan proces gdje smo se pripremali u dosta lošim uvjetima i trudili smo se izvući najbolje iz toga kako bi postigli što bolji rezultat. Nije bilo lagano, morali smo raditi nekada i kod kuće, kad bi bilo lijepo vrijeme i vani, trener je tu odradio veliki dio posla i dobro me pripremio za to natjecanje. Ja sam izašao na njega što sam spremniji mogao biti u uvjetima u kakvima radimo i eto, ostvario sam odličan uspjeh u jako teškom meču. –osvrnuo se na svoj uspjeh Andrija.

Andrijin otac Antonijo istaknuo je kako je ovaj Andrijin uspjeh gospićki boks postavio na kartu Hrvatske, a ujedno je najavio i  neke od budućih planova i priprema za nova natjecanja, koja će za Andriju  biti drukčija nego do sada, s obzirom da će se boriti s pozicije prvaka Hrvatske.

Gradonačelnik i njegova zamjenica poželjeli su Andriji, njegovu treneru ali i boksačkom klubu puno uspjeha u nadolazećim natjecanjima.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Događanja

Aktivnosti HKUD-a “Široka Kula”

Za članove i članice HKUD-a “Široka Kula” mjesec lipanj izuzetno je aktivan, a u planu su brojne aktivnosti i tijekom cijelog ljeta. 02.lipnja nastupili su

Skip to content