Izgradnja malonogometnog terena s umjetnom travom u završnim fazama

8460d56b-296b-415f-a2e3-68eb027a9dcd

Velik dio radova na izgradnji malonogometnog terena s umjetnom travom dimenzija 60×50 m na Balinovcu je obavljen, ali puno toga se još planira učiniti.
U sklopu radova prošli tjedan su postavljene i spojene role umjetne trave po liniji terena, a trenutno se radi nasipanje vlati trave kvarcnim pijeskom i granulama. Nakon tih radova, slijedit će ugradnja zaštitne ograde i nova rasvjeta.

Novi travnjak u vrijednosti 1,5 milijuna kuna donirao je Hrvatski nogometni savez, a sve popratne radove financira Grad Gospić s oko 700.000 kuna iz svog proračuna.
Popratni radovi uključuju zemljane i betonske radove, pripremanje i niveliranje podloge za umjetnu travu, drenažu pomoćnoga igrališta, ugradnju zaštitne ograde i dodatnu rasvjetu.

Kada se u potpunosti dovrši izgradnja malonogometnog igrališta, umjetni travnjak će za treninge koristiti sportaši svih uzrasnih kategorija, prvenstveno iz NK “Gospić 1991”, ali i svih ostalih sportskih klubova u gradu, a za službene utakmice koristit će ga svi uzrasti osim seniora.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Događanja

Kino Korzo

ABIGAIL – 17. I 18.05.2024. – 20,30 SATI IZVORNO IME: Abigail  ⑮Redatelj: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler GillettGlumci:Melissa Barrera, Dan Stevens, Alisha Weir, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin

Skip to content