Večeras dječji maskenbal u KIC-u, ove godine bez maškara u Žabici

Beautiful woman dressed for carnival nightBeautiful woman dressed for carnival night

Slijedom upita građana obavještavamo vas da Grad Gospić ove godine nije organizirao maskenbal za odrasle u suradnji sa svojim ustanovama, kao što to nije činio ni ranijih godina jer je organizaciju maskenbala  u Gospiću sve ove godine preuzimala grupa mještana Žabice, a tu  je manifestaciju  Grad Gospić financijski podupirao. Ove godine i to je, na žalost,  izostalo. Gradu Gospiću od Mjesnog odbora Žabica nije pristigao zahtjev niti upit za dodjelu financijskih sredstava za organizaciju ovogodišnjeg maskenbala. Vjerujemo da će se u narednim godinama maskenbal u Žabici ipak održavati, a Grad Gospić tu će manifestaciju sa zadovoljstvom podržati.

Također obavještavamo građane da Gradska ustanova Kulturno Informativni Centar i ove godine organizira maskenbal za djecu koji će se održati večeras s početkom u 18.00 sati, te vas pozivamo na maskiranu zabavu uz mnoge sadržaje i aktivnosti.


Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Usvojeni akti s 35. sjednice Gradskog vijeća

14. lipnja 2024. godine održana je 35. sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića na kojoj su razmatrani i usvojeni slijedeći akti Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna

Skip to content