Prosinac u Gospiću

prosinac-u-gospicu

Ove godine u organizaciji Grada Gospića i TZ Grada Gospića, Kulturno-informativnog centra Gospić, POU dr. Ante Starčević Gospić, Samostalne narodne knjižnice Gospić i Muzeja Like Gospić te u suradnji s društvom „Naša djeca“ grada Gospića i udrugom roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Pčelice“ očekuju nas brojni sadržaji u sklopu manifestacije Prosinac u Gospiću, a isto tako moramo zahvaliti i trgovačkom centru STOP SHOP s kojim smo ostvarili suradnju i koji dio adventskih događanja organizira ispred trgovačkog centra. Tijekom prosinca na Trgu Stjepana Radića bit će postavljen lunapark za djecu, a ispred trgovačkog centra veliko klizalište koje će, vjerujemo, uveseljavati i mlađe i starije sugrađane.

Vatromet i otvorenje klizališta, otvorenje lunaparka na Trgu Stjepana Radića uz nastup GS BIG BANDA, tradicionalno puštanje lampiona dobrih želja uz koncert Eni  i Vjeke iz A STRANE, dječji doček Nove godine uz Marka Vukesa & Share love band i doček Nove godine u podne uz grupu Vigor događaji su koje svakako vrijedi posjetiti.

Nadalje, izdvajamo mnoge radionice i božićne pričaonice za djecu, te predstave za najmlađe. Posebno nas veseli što ćemo u Kulturno informativnom centru u Gospiću ugostiti predstavu „Tesla- prilagođavanje anđela“ koja kreće na svjetsku turneju, a ove godine za sve ljubitelje kazališta pripremamo pravo božićno iznenađenje. 14. prosinca datum je koji namjerno nije obilježen u našem programu jer smo ostavili priliku za trenutak iznenađenja, ali za naše sugrađane pripremamo pravu kulturnu poslasticu koju ćemo na vrijeme i objaviti.

Stoga pozivamo sve vas drage sugrađane da popratite sva navedena događanja koja se nalaze u programu, a  o kojima ćemo i naknadno pravovremeno obavještavati javnost.

LETAK-11-2022

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Skip to content