Prosinac u Gospiću

prosinac-u-gospicu

Ove godine u organizaciji Grada Gospića i TZ Grada Gospića, Kulturno-informativnog centra Gospić, POU dr. Ante Starčević Gospić, Samostalne narodne knjižnice Gospić i Muzeja Like Gospić te u suradnji s društvom „Naša djeca“ grada Gospića i udrugom roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Pčelice“ očekuju nas brojni sadržaji u sklopu manifestacije Prosinac u Gospiću, a isto tako moramo zahvaliti i trgovačkom centru STOP SHOP s kojim smo ostvarili suradnju i koji dio adventskih događanja organizira ispred trgovačkog centra. Tijekom prosinca na Trgu Stjepana Radića bit će postavljen lunapark za djecu, a ispred trgovačkog centra veliko klizalište koje će, vjerujemo, uveseljavati i mlađe i starije sugrađane.

Vatromet i otvorenje klizališta, otvorenje lunaparka na Trgu Stjepana Radića uz nastup GS BIG BANDA, tradicionalno puštanje lampiona dobrih želja uz koncert Eni  i Vjeke iz A STRANE, dječji doček Nove godine uz Marka Vukesa & Share love band i doček Nove godine u podne uz grupu Vigor događaji su koje svakako vrijedi posjetiti.

Nadalje, izdvajamo mnoge radionice i božićne pričaonice za djecu, te predstave za najmlađe. Posebno nas veseli što ćemo u Kulturno informativnom centru u Gospiću ugostiti predstavu „Tesla- prilagođavanje anđela“ koja kreće na svjetsku turneju, a ove godine za sve ljubitelje kazališta pripremamo pravo božićno iznenađenje. 14. prosinca datum je koji namjerno nije obilježen u našem programu jer smo ostavili priliku za trenutak iznenađenja, ali za naše sugrađane pripremamo pravu kulturnu poslasticu koju ćemo na vrijeme i objaviti.

Stoga pozivamo sve vas drage sugrađane da popratite sva navedena događanja koja se nalaze u programu, a  o kojima ćemo i naknadno pravovremeno obavještavati javnost.

LETAK-11-2022

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

22. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA GOSPIĆA

6. lipnja 2023. godine održana je 22. sjednica Gradskog vijeća Grada Gospićana kojoj su razmatrani i usvojeni slijedeći akti Odluka o donošenju VIII. izmjena i

Skip to content