Tesla Power of Lights i ove godine oduševio publiku

TESLA-POWER-OF-LIGHTS_DALMATINO-26

Proteklog vikenda, povodom 167. godišnjice rođenja Nikole Tesle, održana je prava rođendanska proslava dostojna ovoga genija. Izmjenjivalo se mnoštvo raznovrsnih i atraktivnih sadržaja od sportskih, kulturnih, umjetničkih, edukativnih i zabavnih namijenjenih i djeci, ali i odraslima. Sve ove sadržaje pripremili su Grad Gospić, Turistička zajednica Grada Gospića, Muzej Like Gospić- Memorijalni centar Nikola Tesla i Kulturno Informativni Centar Gospić.

Tako su djeca uživala u nešto drugačijoj i neobičnoj  kreativnoj predstavi “Krijesnice”, kroz koju su se mogli poigrati svjetlosnim efektima, ali i u šetnji Gospićem s Teslom koji ih je upoznavao sa svojim životom i radom. Večer se nastavila vatrenim i atraktivnim nastupom i radionicom efektne cirkuske vještine poi. Održan je i kviz znanja o Tesli, a nakon toga publika je uživala u elektronskoj glazbi.

Održana je i utrka Lika Night Run, a nakon utrke uslijedio je koncert grupe Dalmatino uz pratnju interaktivne igre svjetla uz lasersku harfu, labirint i laser show, što je posebno oduševilo gospićku publiku.

Isto tako, Memorijalni centar Nikola Tesla u Smiljanu pripremio je okrugli stol na temu:“Tesla – čovjek ljudskih osobina”, a prisutni su se mogli okušati u karambol-bilijaru s Teslom, a navečer uživati u glazbeno-scenskoj predstavi Janeza Dovča, predstavnika Nikola Tesla networka.

Program Tesla Power of Lights oduševio je mnoge, Gospićane, ali i one koji su Liku odabrali za ljetni odmor i ponovno podsjetio na činjenicu da je ovdje rođen jedan od najvećih svjetskih genija- Nikola Tesla.

Najljepše prizore proslave pogledajte u foto galeriji.

Šetnja s Teslom

Kreativna predstava “Krijesnice”

Nastup grupe Dalmatino i interaktivne igre svjetla

Partija biljara s Teslom u MC Nikola Tesla, Smiljan

Glazbeno-scenska predstava Janeza Dovča

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Gospić

APEL GRAĐANIMA GRADA GOSPIĆA

STOŽER CIVILNE ZAŠTITEGRADA GOSPIĆA APEL GRAĐANIMA GRADA GOSPIĆA Poštovani, Požari često izbijaju kao posljedica nekontroliranog spaljivanja trave, niskog raslinja, korova i otpada. Dolaskom proljeća i

Skip to content