Uskrsni sajam u Gospiću

Uskrsni sajam 1

U subotu je uspješno održan Uskrsni sajam u organizaciji Društva „Naša djeca“ grada Gospića i Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Pčelice“.

Sunčano vrijeme, volonteri udruga i štandovi bogati raznim ukrasima dočekali su u subotu brojnu gospićku djecu i roditelje. Na trgu Stjepana Radića najmlađi su uživali u potrazi za uskrsnim jajima, kreativnim radionicama i društvenim igrama: utrka pisanicama, proljetni poligon, pileća utrka, divovska jenga, veliki čovječe ne ljuti se…

Sve ukrase na štandovima izradili su članovi udruga na svojim radionicama, a građani su ih mogli uzeti i u zamjenu donirati nešto za rad Pčelica i DND-a.

Izvor fotografija: Radio Gospić

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Gospić

32. sjednica Gradskog vijeća

REPUBLIKA HRVATSKALIČKO-SENJSKA ŽUPANIJAGRAD GOSPIĆGRADSKO VIJEĆEKLASA: 024-01/24-01/2URBROJ: 2125-1-01-24-01Gospić, 23. veljače 2024. godine     Na temelju članka 35. Statuta Grada Gospića („Službeni vjesnik Grada Gospića“ br.

Novosti

Kino Korzo

DINA: DRUGI DIO – 01. I 02.03.2024. – 20,00 SATI IZVORNO IME: Dune: Part two ⑫REDATELJ: Denis Villeneuve ŽANR: Sci-FiULOGE: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, ZendayaTRAJANJE FILMA:

Skip to content