Moje mjesto pod suncem

Snimka-zaslona-2022-03-09-115435

„Moje mjesto pod suncem“ projekt je u vrijednosti od 180.116,31 EUR te je financiran iz Programa Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj kroz financijske mehanizme EGP-a i Kraljevine Norveške.

Projekt je usmjeren na borbu protiv siromaštva djece u gradu Gospiću i Rijeci, a za uspjeh u toj borbi važna je suradnja organizacija kako civilnog društva, javnih institucija, lokalnih vlasti, privatnog sektora ali i građana.

Grad Gospić je jedan od partnera na ovom hvale vrijednom projektu, a nositelj je Udruga Centar za kulturu dijaloga iz Rijeke.

Kroz projekt će se izvršiti istraživanje o urbanom dječjem siromaštvu na području Gospića i Rijeke gdje će biti predstavljene i preporuke za područje Gospića.

Promjena je moguća jedino ako se njome bavimo na svim razinama, a tijekom trajanja projekta provodit će se različite aktivnosti.

Kontakt osoba: Nikolina Tonković Čorak, struč. spec. oec.
Kontakt: +385 53 658 103     e-mail: nina@gospic.hr

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Gospić

APEL GRAĐANIMA GRADA GOSPIĆA

STOŽER CIVILNE ZAŠTITEGRADA GOSPIĆA APEL GRAĐANIMA GRADA GOSPIĆA Poštovani, Požari često izbijaju kao posljedica nekontroliranog spaljivanja trave, niskog raslinja, korova i otpada. Dolaskom proljeća i

Skip to content