20 godina DVD-a Pazarišta

DVDP10-1392x930

Svečanom sjednicom Skupštine, Dobrovoljno vatrogasno društvo Pazarišta obilježilo je 20. obljetnicu postojanja.

Prije svečane sjednice izvršeno je postrojavanje i pregled vatrogasnog postroja, blagoslovljen kip Svetog Florijana u Aleksinici te je odana počast poginulim hrvatskim braniteljima i vatrogascima.

Najistaknutijim i najzaslužnijim pojedincima, članovima DVD-a, uručena su priznanja i nagrade kao i zahvalnice pojedincima i tvrtkama koji su pomogli rad DVD-a.

U sklopu proslave dr.sc. Joso Vrkljan predstavio je knjigu „Vatrogastvo na području Grada Gospića-20 godina Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pazarišta”.

Svečanost su uveličali mnogobrojni gosti, među kojima gospićki gradonačelnik i njegova zamjenica Karlo Starčević i Kristina Prša, predsjednica Gradskog vijeća Ana-Marija Zdunić, ličko-senjski župan Ernest Petry te direktori i ravnatelji gradskih ustanova i poduzeća.

Recitacijom i prikazanim igrokazom svečanu sjednicu su posebno obilježili učenici osnovne škole „ Dr.Ante Starčević“ Pazarišta-Klanac.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Događanja

Kino Korzo

ABIGAIL – 17. I 18.05.2024. – 20,30 SATI IZVORNO IME: Abigail  ⑮Redatelj: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler GillettGlumci:Melissa Barrera, Dan Stevens, Alisha Weir, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin

Skip to content