Konstituiran Savjet mladih Grada Gospića

IMG-20230724-WA0024

U ponedjeljak, 24. srpnja 2023. godine, u gradskoj vijećnici održana je konstituirajuća sjednica novog saziva Savjeta mladih Grada Gospića kojoj su, uz članove, prisustvovali predsjednica Gradskog vijeća Grada Gospića Ana-Marija Zdunić, zamjenica gradonačelnika Kristina Prša i pročelnik Slaven Stilinović.

Na početku sjednice predsjednica Gradskog vijeća Ana-Marija Zdunić pozdravila je nove članove Savjeta mladih i zaželjela im uspješan rad. Naglasila je važnost suradnje i zajedničkog donošenja odluka od interesa za mlade. Zamjenica gradonačelnika Kristina Prša zaželjela im je uspješan rad i suradnju s drugim savjetima mladih.

Za predsjednika Savjeta mladih Grada Gospića jednoglasno je izabran Luka Krmpotić, a za potpredsjednicu Antonija Vujnović.

Ostali članovi Savjeta mladih su Marin Maras, Željka Rukavina, Josip Starčević, Ana Šimunić i Matija Živković.

Savjet mladih je savjetodavno tijelo Grada Gospića koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih u našem gradu. Osniva se s ciljem aktivnog sudjelovanja mladih u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivnog uključivanja mladih u javni život te informiranja i savjetovanja mladih u lokalnoj zajednici.

Mandat članova Savjeta mladih i njihovih zamjenika traje tri godine.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Usvojeni akti s 35. sjednice Gradskog vijeća

14. lipnja 2024. godine održana je 35. sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića na kojoj su razmatrani i usvojeni slijedeći akti Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna

Skip to content