Novogodišnji koncerti koji jamče odličnu zabavu!

Docek-Gospic-1-696x338-1

Grad Gospić donosi svojim sugrađanima i posjetiteljima tri novogodišnja koncerta.

29. prosinca očekuje nas poseban kulturni događaj – Strauss „Novogodišnji koncert“ simfonijskog orkestra Kharkivskog nacionalnog akademskog kazališta, spektakl ozbiljne glazbe i plesa, bal kakvog nemamo često prilike vidjeti. Na koncertu će solisti i simfonijski orkestar Kharkivskog nacionalnog akademskog kazališta opere i baleta pod ravnanjem dirigenta Dmitra Morozova izvoditi djela Johana Straussa.

U subotu, 30. prosinca na Trgu Stjepana Radića očekuje nas zanimljiv program za naše najmlađe uz animatore, mađioničara, klauna Balonka, Mickey Mousea i druga iznenađenja. Ukoliko nam to vrijeme dozvoli, puštat će se i lampioni dobrih želja koje ćemo na taj dan dijeliti na Trgu, a sve to uljepšat će i uveličati nastup popularne Domenice.

31. prosinca na Trgu Stjepana Radića u podne ćemo ispratiti staru godinu uz taktove tamburaškog sastava Bosutski bećari i ženskog benda Učiteljice.

Pozivamo Vas da nam se pridružite!

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Usvojeni akti s 35. sjednice Gradskog vijeća

14. lipnja 2024. godine održana je 35. sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića na kojoj su razmatrani i usvojeni slijedeći akti Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna

Skip to content