Otvorena izložba akademskog slikara Igora Zdunića “Planine, planine”

IMG_5040

Izložba Lički likovni Anale ili Likanale slovi za jednu od najdugovječnijih na našem području. Ove godine broji svoje 58. izdanje. Ideja i početak rada na izložbi datiraju još od 1966., okupljajući naše ličke umjetnike, ali i umjetnike iz cijele Hrvatske– slikare, kipare, grafičare, keramičare… koji su svojim stvaralaštvom ili korijenima na neki način vezani za prostore našeg ličkog kraja.

Jučer smo imali priliku vidjeti likovna ostvarenja našeg sugrađanina akademskog slikara Igora Zdunića kroz izložbu naziva “Planine, planine”. Igor je diplomirao slikarstvo 2017. godine na Umjetničkoj akademiji u Splitu, a po završetku studija vratio se u svoj rodni Gospić gdje danas živi i radi što nas izuzetno raduje.

Sinoćnju izložbu uz prigodne pozdrave otvorila je predsjednica Gradskog vijeća Grada Gospića Ana-Marija Zdunić istaknuvši veliki ponos i sreću što radove Igora Zdunića, s kojim je dijelila školske klupe, imamo priliku vidjeti na Likanaleu. Ujedno je Igoru na njegovom životnom putovanju i u umjetničkom stvaralaštvu u ime Grada Gospića poželjela puno uspjeha.  

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Događanja

Kino Korzo

ABIGAIL – 17. I 18.05.2024. – 20,30 SATI IZVORNO IME: Abigail  ⑮Redatelj: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler GillettGlumci:Melissa Barrera, Dan Stevens, Alisha Weir, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin

Skip to content