Protekli vikend privukao brojne ljubitelje dobre zabave u Gospić

Licki_Osik_Pejakovic-2

Iza nas je još jedan izvrstan glazbeni vikend. U organizaciji Moto Cluba Crazy Wolf’s te pod prokroviteljstvom Grada Gospića i drugih pokrovitelja, moto susret u tri dana trajanja privukao je više od 2 000 posjetitelja. Najvećim djelom ljubitelja motora i vjetra u kosi, ali nije nedostajalo ni onih posjetitelja koji nisu bajkeri, ali vole opuštanje i druženje na bajkerijadama.


Ovim su susretom članovi MK Crazy Wolf’s potvrdili da je Gospić prepoznat kao grad u kojega bajkeri itekako vole doći. Vrijedi pohvaliti i humanitarni karakter ovog moto susreta. Članovi MK Crazy Wolf’s donirali su hranu i materijalna sredstva u iznosu od 1 000 eura Domu za stare i nemoćne u Gospiću.

Također, u Ličkom Osiku umjesto koncerta povodom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, kojega smo zbog vremenskih neprilika bili primorani odgoditi, koncert je održao Zlatko Pejaković i trosatnim nizanjem svojih hitova – oduševio publiku.

 

Ovim smo događajima završili ljetnu glazbenu i kulturnu sezonu koja je u srpnju i kolovozu donijela pregršt raznih manifestacija, pri čemu smo se trudili zadovoljiti različite ukuse i afinitete naših sugrađana.

Kako je bilo u Gospiću pogledajte u galeriji fotografija.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Događanja

Aktivnosti HKUD-a “Široka Kula”

Za članove i članice HKUD-a “Široka Kula” mjesec lipanj izuzetno je aktivan, a u planu su brojne aktivnosti i tijekom cijelog ljeta. 02.lipnja nastupili su

Skip to content