Radionica: Osnaživanje pomoćnika u nastavi

17.tcu_

Povodom obilježavanja 17. Tjedna cjeloživotnog učenja Pučko otvoreno učilište “Dr. Ante Starčević” Gospić organizira predavanje i radionicu za pomoćnike u nastavi.

Radionica se vodi mišlju izazovnih situacija u kojima se pomoćnici u nastavi s učenicima s teškoćama svakodnevno nalaze u toku odgojno-obrazovnog rada.

Naglasak predavanja odnosno radionice bit će na izazovima pomoćnika u nastavi u okviru pružanja podrške učenicima s teškoćama prilikom izleta, ekskurzije i drugi oblika odgojno-obrazovnih aktivnosti (kao npr. odlazak na kazališne predstave, kino, knjižnicu, muzej, izložbe, razne manifestacije i sl.) u mjestu, ali i izvan mjesta u kojem je smještena osnovna ili srednja škola.

Cilj predavanja, a potom radionice je podjela osobnih iskustava i zapažanja u radu pomoćnika te pružanje prilike za stjecanje novih saznanja i mogućnosti.

Voditeljice radionice:

Ivona Hećimović, mag.rehab.educ.

Maja Rukavina, prof. pedagogije

Kontakt za sve informacije oko događanja: obrazovanjeodraslih.pougospic@gmail.com
0955414130

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Događanja

Kino Korzo

MARVELI – 08. I 09.12.2023. – 20 SATI IZVORNO IME: The MarvelsREDATELJ: Nia DaCosta ŽANR: akcija, avanturaULOGE: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman VellaniTRAJANJE FILMA: 105

Skip to content