Edukacije za nastavnike: Digitalni alat "Canva" -II.dio, Kreativno izražavanje i suradnja Sway prezentacijom-I.dio

25SVI17:0020:15Edukacije za nastavnike: Digitalni alat "Canva" -II.dio, Kreativno izražavanje i suradnja Sway prezentacijom-I.dio

Detalji

Od 25. travnja 2023.g. započele su besplatne edukacije unutra programa „Nastavnik za nastavnika“ koje će se provoditi u prostorijama Kulturno Informativnog Centra Gospić na adresi Budačka 12 u Gospiću.

Pozivaju se odgojno-obrazovni djelatnici u Ličko-senjskoj županiji da se prijave na edukacije.

25. svibnja 2023. utorak, od 17,00 do 18,30 sati

Tema: Digitalni alat “Canva” -II.dio

Edukator-voditelj: Sanja Puškarić Delač

Sažetak edukacije: Upoznavanje s alatom Canva (registracija, prijava za otključavanje svih sadržaja korištenjem Canva Education). Kako izraditi nastavni listić, Izrada plakata, Prezentacija s interaktivnim elementima

25. svibnja 2023. utorak, od 18,45 do 20,15 sati

Tema: Kreativno izražavanje i suradnja Sway prezentacijom-I.dio

Edukator-voditelj: Željka Šikić

Sažetak edukacije: Alat Sway dostupan je kao i besplatan svim obrazovnim djelatnicima Republike Hrvatske putem AAI@EduHr računa jer je dio Office365 sustava. Sam alat jednostavan je za izradu sadržaja oblikovanje istoga te nudi dosta različitih predložaka i načina prikazivanja sadržaja. Osim jednostavnog korištenja, omogućuje međusobnu suradnju nastavnika, ali i učenika. Gotova Sway prezentacija se može ugraditi na mrežne stranice te je lako dostupan i može postati dio već gotovih sadržaja. Polaznici će se upoznati sa svim mogućnostima koje alat nudi te će izraditi Sway prezentaciju na određenu temu. Polaznici će vidjeti mogućnosti koje nudi kao alat za suradnju te će izraditi jednu zajedničku Sway prezentaciju. Polaznici će također vidjeti primjere kako su učenici, obradivši određenu temu, zajedničkim radom i suradnjom izradili Sway prezentaciju. Polaznici će vidjeti široku primjenu Sway prezentacije u postizanju određenih ishoda nastave, prezentiranja određene teme, suradnje učenika te načina kako da do izražaja dođe kreativnost učenika.

Sve detalje o edukacijama može pronaći na: jele.izvrsna.hr gdje se i vrše prijave za edukaciju na kojoj želite sudjelovati.

Želimo puno sreće u usvajanju novih znanja i vještina!

Vrijeme

(četvrtak) 17:00 - 20:15

Lokacija

Kulturno Informativni Centar Gospić

Budačka ul. 12, 53000, Gospić

Skip to content