Festival znanosti 2023. na Odjelu za nastavničke studije u Gospiću

26TRA10:3012:45Festival znanosti 2023. na Odjelu za nastavničke studije u Gospiću

Detalji

Studenti i profesori Odjela za nastavničke studije u Gospiću, Sveučilišta u Zadru ovaj tjedan pripremili su mnoštvo zanimljivih sadržaja u sklopu Festivala znanosti 2023.

26. travnja (srijeda) održat će se izvedbe Basnoslovka i Operacija mrnjau namijenjene djeci predškolskog i ranog školskog uzrasta u vremenu od 10:30 do 12:45 sati u prostorijama Odjela (Ulica dr. Ante Starčevića 12, Gospić).

27. travnja (četvrtak) u OŠ „Dr. Jure Turića“ u Gospiću u vremenu od 09:50 do 11 sati održat će se radionica namijenjena učenicima razredne nastave pod nazivom „Priroda je naša inspiracija“.

27. travnja (četvrtak) – održat će se predavanje Evolucijska psihologija i glazbeni nastup studenata u Samostalnoj narodnoj knjižnici Gospić s početkom u 19 sati.

28.travnja (petak) u Park šumi Jasikovac od 10 sati održati će se „Prirodoslovna radionica na otvorenom“ namijenjena učenicima osnovne škole. Također u 10 sati u prostorijama Odjela za nastavničke studije u Gospiću nastavnik Denis Jurković održati će predavanje za studente i zainteresiranu javnost pod nazivom „Od prirode do društva“.

Napominjemo da su sve aktivnosti namijenjene i široj publici, stoga pridružimo se i uživajmo sa svojim mališanima u mnoštvu zabavnih i poučnih festivalskih sadržaja!

Vrijeme

(Srijeda) 10:30 - 12:45

Lokacija

Odjel za nastavničke studije u Gospiću

Ulica dr. Ante Starčevića 12, Gospić

Skip to content