PRIČA MI SE PRIČA: DJED I REPA

15SVI18:00PRIČA MI SE PRIČA: DJED I REPA

Detalji

DOLAZI NAM KAZALIŠTE!
program kazališnih predstava i radionica
za djecu od 6 do 14 godina i njihove odrasle na području Gospića i okolice

Program “Dolazi nam kazalište!” ostvaruje se u uskoj suradnji Teatra Poco Loco s Pučkim otvorenim učilištem “Dr. Ante Starčević” Gospić te se temelji na evaluacijskim rezultatima programa “I mene zanima kultura” koji je Pučko otvoreno učilište “Dr. Ante Starčević” ostvarilo kroz program poticanja razvoja publike Ministarstva kulture i medija RH za 2022. godinu.

Za razliku od programa “I MENE ZANIMA KULTURA” u kojem su djeca dolazila na programe kulture u POU Gospić tijekom organiziranih posjeta sa dječjim vrtićem ili školom, te je iz projekta razvoja publike financiran prijevoz djece iz manjih mjesta, u sklopu programa “DOLAZI NAM KAZALIŠTE!” idemo korak dalje – te kombiniramo organizirane i samostalne dolaske djece s roditeljima na kazališne predstave i radionice.

Kazališne predstave i radionice za djecu od 6 do 10 godina dovodimo u manja mjesta u poslijepodnevnim terminima kako bi ih mogli posjetiti zajedno sa svojim odraslima ili mlađim članovima obitelji ili prijateljima, a dramska predavanja za djecu od 11 do 14 godina dovodimo u školu – u razred!

Također, potičemo inkluzivno kazalište, te organiziramo program koji mogu pohađati zajedno djeca bez poteškoća u razvoju s djecom s poteškoćama u razvoju.

DOLAZI NAM KAZALIŠTE

svibanj:

PRIČA MI SE PRIČA: DJED I REPA

ponedjeljak, 15. 5. – Gospić
– poslijepodnevna izvedba i radionica u POU Gospić u suradnji s Udrugom Pčelica i DND-om
utorak, 16. 5. – Klanac/Pazarište
– poslijepodnevna izvedba i radionica u suradnji s OŠ dr. Ante Starčevića

Vrijeme

(Ponedjeljak) 18:00

Lokacija

Dvorana POU "Dr. Ante Starčević"

Ul. Dr. Franje Tudmana 5, 53000, Gospić

Skip to content