Organiziran prihvat za putnike

20210401065134_4M8A1775

Zbog iznimno loših vremenskih uvjeta do daljnjeg je zatvoren promet cestovnog pravca za sve skupine vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto.

Ravnateljstvo civilne zaštite – Služba civilne zaštite Gospić te Stožer civilne zaštite Ličko-senjske županije i Stožer civilne zaštite Grada Gospića, organizirali su privremeni prihvat i smještaj za putnike koji su ostali na prometnicama u blizini Gospića.

Prihvat za putnike je organiziran na adresi Miroslava Kraljevića 19, Gospić – Gradska sportska dvorana, u kojoj se ujedno nalazi i Privremeni prihvatni centar za izbjeglice iz Ukrajine, a u istome će se putnici moći odmoriti i okrijepiti dok se ne stvore uvjeti za mogućnost nastavka putovanja.

Kontakt broj Prihvatnog centra u Gospiću: 098 181 7765

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Kino Korzo

KREATOR – 29. I 30.09.2023. – 20 SATI IZVORNO IME: The CreatorREDATELJ: Gareth Edwards ŽANR: SF, trilerULOGE: John David Washington, Gemma Chan, Allison Janney, Ralph

Novosti

BUDI I TI JEDAN OD NAS, BUDI RUKOMETAŠ!

Sve grupe Rukometnog kluba „Gospić“ u Gospiću, Udbini, Korenici i Otočcu primaju nove članovePozivamo sve dječake i djevojčice rođene između 2009. i 2019. godine koji

Skip to content