Čestitka gradonačelnika zlatnim dječacima i brončanim djevojčicama RK Gospić

IMG_5829_1_600_450_80_s_c1

U organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza na Državnom prvenstvu u rukometu za učenike osnovnih škola u Poreču održanom od 17. do 19. travnja 2023. godine, dječaci 7. i 8. razreda osvojili su 1. mjesto i zlatnu medalju, a djevojčice 7. i 8. razreda OŠ “Dr. Jure Turića” Gospić osvojile se 3. mjesto i brončanu medalju!

Dječaci su u finalu nadmoćno pobijedili ekipu osnovne škole iz Samobora rezultatom 22:13, a djevojčice su u borbi za treće mjesto pobijedile ekipu osnovne škole iz Preloga rezultatom 23:14.  

U ime Grada Gospića čestitamo našim zlatnim dječacima i brončanim djevojčicama na ovom iznimnom uspjehu! Također, čestitamo i učitelju-treneru Vanji Antiću, zatim učiteljima TZK-a Damiru Vujnoviću i Darku Vukiću, treneru Robertu Havličeku kao i svim ostalim trenerima Rukometnog kluba Gospić te roditeljima učenika koji su dali veliki doprinos ovom sjajnom uspjehu.  

Ponosni smo na vas i na sve vaše rezultate koje postižete i na taj način pronosite ima svoga grada Gospića u najljepšem svjetlu.

Hvala vam na tome!

Gradonačelnik Grada Gospića

Karlo Starčević sa suradnicima

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Skip to content