“DAR” UMJETNIČKI PROGRAM ZA SREDNJOŠKOLCE

IMG_1158

16.10.2023. U 11.00 sati

Dvosegmentni umjetnički program za polaznike osnovnih i srednjih škola (12-18 godina) čine dramsko – glazbeni recital “Dar” (45’) i interaktivno-edukativni okrugli stol (45’) s umjetnicom Freeda Nerom Immortelle, moderatoricom i pedagozima škole na temu autentičnosti, samoće, usamljenosti, tjeskobe, art terapije, kreativnosti, pronalaska svojih talenata, životnog puta i zadovoljstva u svakodnevnici.
Program se izvodi u prostorima škola, kazalištima i pučkim učilištima nakon čega se učenike poziva na stvaranje umjetničkih materijala (pisanje tekstova, stihova, glazbe, slikanje, plesanje) iz osobnih priča koje im u životu stvaraju nelagodu.

Poznato je da glazba najlakše komunicira s okolinom i tako ima moć mlade ljude potaknuti da više, i na različite načine, razmišljaju o svom daru, odnosno talentima. Čak i ako misle da uopće nemaju talenti, u ovom, nesvakidašnjem dramsko glazbenom druženju, umjetnica će im kroz svoje vlastito iskustvo pokazati kako autentičnim osluškivanjem samog sebe možemo pronaći vlastiti DAR.

koprodukcija Umjetničke organizacije SOBA2, TeatruM i Dječjeg kazalište Dubrava
dramsko glazbeni recital i okrugli stol / 12 +
trajanje / 45 minuta
okrugli stol / 45 minuta
svečana premijera / 6. svibnja 2023.

režija i dramaturgija recitala / Mia Melcher
autorice teksta / Mia Melcher, Freeda Nera Immortelle / Nera Stipičević 
glazba / Freeda Nera Immortelle / Nera Stipičević
izvode / Freeda Nera Immortelle / Nera Stipičević, Tomislav Parmać
moderatorica okruglog stola / Ivana Lulić

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Skip to content