Grad Gospić i HNS zajednički financirali izgradnju pomoćnog nogometnog igrališta na Balinovcu

IZGRADNJA-POMOCNOG-NOGOMETNOG-IGRALISTA-NA-BALINOVCU

Obilaskom gradilišta i simboličnom predajom travnjaka završena je II. faza radova na nogometnom igralištu s umjetnom travom na Balinovcu. Plaketu je od predsjednika HNS-a Marjana Kustića primio predsjednik NK Gospić 1991 Dario Radošević koji se u svom obraćanju zahvalio i HNS- u i Gradu Gospiću koji su zajedničkom suradnjom realizirali ovaj projekt i istaknuo kako će igralište koristiti i gospićkom nogometnom klubu kao i svima onima koji na njemu budu igrali nogomet.

Zadovoljavan  ishodom suradnje je i gradonačelnik Karlo Starčević istaknuvši kako je Grad Gospić uz pomoć HNS-a ostvario još jedan sportski infrastrukturni projekt koji dokazuje kako Grad Gospić kontinuirano ulaže u sportsku infrastrukturu. S nadom da će se suradnja s HNS-om nastaviti, a da će igralište ispuniti svoju namjenu i biti uvijek puno mladih nogometaša završio je svoje obraćanje gradonačelnik Starčević.

Ukupna vrijednost projekta izgradnje igrališta je oko dva milijuna kuna od kojih su značajnija sredstva izdvojena iz proračuna HNS-a, dok je dio sredstava izdvojen iz proračuna Grada Gospića.  Predsjednik HNS-a Marijan Kustić pohvalio je Grad Gospić jer je prepoznao važnost ulaganja u sportske objekte te istaknuo da HNS-u Hrvatskoj otvara 19. stadion, a sve s ciljem poboljšanja uvjeta za treniranje i uživanje djece na travnjacima.

Ovaj projekt ulazi u III. završnu fazu, nakon koje će i svečano biti otvoreno igralište i pušteno u rad i treninge s djecom, ali i otvoreno za odigravanje nogometnih utakmica. Završetak radova očekuje se sljedeće godine.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Događanja

Kino Korzo

ABIGAIL – 17. I 18.05.2024. – 20,30 SATI IZVORNO IME: Abigail  ⑮Redatelj: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler GillettGlumci:Melissa Barrera, Dan Stevens, Alisha Weir, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin

Skip to content