Obavijest korisnicima vodoopskrbnog sustava- voda nije za piće

240_F_165333895_Ge4J7jhUt62BJxHC0wX0WDOZj83z4H9B

O B A V I J E S T

korisnicima vodoopskrbnog sustava

kojom se potrošači obavještavaju da voda nije za piće na području Grada Gospića – osim područja Pazarišta, Klanca, Bužima i Smiljana – zbog prisutnosti pokazatelja Pseudomonas aeruginosa u internim instalacijama Osnovne škole ”dr. Jure Turić” uz povišenu mutnoću i Učeničkog doma ”dr. Ante Starčević”.

Uzorci su uzeti jučer, 24. listopada 2022. godine,od strane Zavoda za javno zdravstvo Ličko-senjske županijei bit će ponovljeni sutradan uz kontrolne uzorke iz javnog vodoopskrbnog sustava. Posljednji uzorci iz javnog vodoopskrbnog sustava uzeti su dana 20. listopada 2022. godine i bili su u potpunosti ispravni te se ova mjera donosi iz predostrožnosti i sukladno zakonskoj regulativi.

Javnost ćemo ponovno informirati čim dobijemo nove informacije, najranije u četvrtak, 27. listopada 2022. godine prije podne kad dobijemo prve rezultate analize novih uzoraka.

USLUGA d.o.o.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Događanja

Aktivnosti HKUD-a “Široka Kula”

Za članove i članice HKUD-a “Široka Kula” mjesec lipanj izuzetno je aktivan, a u planu su brojne aktivnosti i tijekom cijelog ljeta. 02.lipnja nastupili su

Skip to content