Odigran tradicionalni malonogometni turnir “Lički Osik 2022.”

FB_IMG_1659699808618

Sinoć je u Ličkom Osiku pred brojnim gledateljima održana završnica tradicionalnog malonogometnog turnira “Lički Osik 2022.”. Turnir je to kojeg su pod pokroviteljstvom Grada Gospića organizirali NK “Croatia ’92” Lički Osik i MNK “Lika Šport” u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. 

U pet dana 10 ekipa je odigralo veliki broj napetih i uzbudljivih utakmica, a bodrila ih je svaki dan brojna publika.

Završnicu trurnira otvorili su utakmicom za 3. mjesto ekipe Kod Martina i Marito’s. Utakmica je završila pobijedom ekipe Kod Martina.

U finalu su snage odmjerili Macola X i CB LA Vučna služba Lončar, gdje je ekipa Macola X bila bolja i osvojila prvo mjesto na ovogodišnjem turniru u Ličkom Osiku.

Najboljim igračem turnira proglašen je Mihael Eldić (Macola X), najboljim golmanom Antonio Krznarić (Macola X), a najboljim strijelcem Dražen Jurković (CB LA Vučna služba Lončar). Priznanje za fair play odnijela je ekipa Young Boys.

Priznanja i pehare uručili su tajnik NK “Croatia ’92” Lički Osik Dejan Kovačević, predsjednik MNK “Lika Šport” Stjepan Ćaćić i zamjenica gradonačelnika Kristina Prša.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Skip to content