Transport Šimić Gračac pobjednici Ljetnog malonogometnog turnira “Gospić 2022.”

IMG20220821WA0001

Sinoć je pred brojnim publikom u Gradskoj sportskoj dvorani odigrano finale Ljetnog malonogometnog turnira “Gospić 2022.”

U uzbudljivoj i napetoj utakmici pobjedu u finalu odnijeli su Transport Šimić Gračac dok je drugo mjesto pripalo ekipi Maritos. U polufinalnoj utakmici treće mjesto pripalo je Lika Boys-ima, a četvrto ekipi Lucy’s Boys.

Gospićka publika u tri dana mogla je pratiti napete utakmice između 11 ekipa na trurniru kojeg su pod pokroviteljstvom Grada Gospića i ZSLSŽ organizirali NK Velebit iz Žabice.

Najboljim igračem turnira proglašen je Josip Bašić (Transport Šimić Gračac), najboljim golmanom Josip Ratković (Maritos), a najboljim strijelcem Lucijan Tomac (Lucy’s Boys).

Priznanja i pehare uručili su predsjednica Gradskog vijeća Grada Gospića Ana-Marija Zdunić, predsjednik NK Velebita Siniša Troha, gradski vijećnik Josip Župan i predsjednik ZSLSŽ Milan Radošević.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Događanja

Božićni koncert Pučkih pivača KBF-a

“Jedna za blago, jedna za narod, jedna za žito” Na drugu nedjelju došašća, 10. prosinca 2023. godine, u katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije u Gospiću,

Skip to content