Otvoreno 6. izdanje Kulturnog projekta “Glumci u Gospiću”

GUG-37

U atriju Kulturno Informativnog Centra jučer je otvoreno šesto po redu izdanje Kulturnog projekta Glumci u Gospiću. U svečanoj atmosferi i prigodnim pozdravnim govorima otvorili su ga gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević i Drago Asić, predsjednik umjetničke organizacije Art Asić  s kojom Grad Gospić surađuje na ovom projektu kojega, s godinama njegova postojanja, prepoznaje sve veći broj posjetitelja. Glumci koji su se pridružili manifestaciji su sada već prijatelji Grada Gospića: Nada Abrus, Goran Grgić, Filip Juričić, Pero Juričić, Ljubo Zečević, Petra Juričić Budiša, Tamara Šoletić, Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Antonija Stanišić Šperanda.

Na ljetnoj pozornici kao prva u nizu predstava prikazana je komedija Teatra Kerekesh „Susjedi“ koja je publiku nasmijala do suza i čiju su izvedbu prekidali pljeskom podrške.

Večeras je na redu monodrama Pere Jurčića “Po istinitom događaju”.  Predstavu u atriju KIC-a možete pogledati od 21.00 sat.

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Novosti

Usvojeni akti s 35. sjednice Gradskog vijeća

14. lipnja 2024. godine održana je 35. sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića na kojoj su razmatrani i usvojeni slijedeći akti Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna

Skip to content