POZIV-za sudjelovanje na Prezentaciji Programa POS-a u Gradu Gospiću

New apartment buildings. Residential area with modern apartment buildings

U svrhu informiranja zainteresirane javnosti za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje u Gradu Gospiću, dana 21. rujna 2023. godine, s početkom u 15:30 sati, u dvorani Kulturno-informativnog centra Gospić (Budačka 12),održat će se prezentacija Programa društveno poticane stanogradnje (POS). 

            Pogodnosti uvjeta Programa POS – a u odnosu na tržišne su prednosti vezane uz kreditnu liniju te prednosti vezane uz cijenu m² stana, stoga je cilj prezentacije zainteresiranima približiti  karakteristike Programa POS-a te koji je put do kupnje stana i useljenja u POS-ove stanove koji se planiraju graditi u Pazariškoj ulici  u Gospiću.

            Prezentaciju će održati Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) koja provodi Program POS-ate će, uz predstavnike Grada Gospića, zainteresirane građane upoznati s uvjetima kupnje stana iz navedenog Programa, kao i s uvjetima Javnog poziva Grada Gospića za podnošenje zahtjeva za kupnju stana po Programu društveno poticane stanogradnje radi utvrđivanja Liste reda prvenstva za kupnju POS-ovih stanova, koji je otvoren zaključno do 30. rujna 2023. godine.

            Podsjećamo da se cjeloviti  tekst Javnog poziva s pripadajućim obrascima zahtjeva i  popisom isprava i dokaza  koji se prilažu uz zahtjev nalazi na sljedećoj  poveznici:

                                                                                                               GRAD GOSPIĆ

Podijeli novost

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Događanja

Aktivnosti HKUD-a “Široka Kula”

Za članove i članice HKUD-a “Široka Kula” mjesec lipanj izuzetno je aktivan, a u planu su brojne aktivnosti i tijekom cijelog ljeta. 02.lipnja nastupili su

Skip to content